Tuesday, January 27, 2015

Emosi Terganggu!

 

Lama gila tak update blog ni. Macam macam hal. Banjir, kerja, kerja lagi, banjir semula, lepas banjir kerja balik. berpusing pusing. Belum ditambah dengan lain - lain hal yang menyebabkan emosi terganggu, sebagaimana terganggunya rakyat Malaysia yang tiba - tiba tahu Sirul sudah berada di Australia hahaha..

Belum ditambah dengan terganggunya menunggu keputusan kes Anwar Ibrahim. Macam - macam gangguan sekarang ini. Nak dirotan orang - orang yang menganggu ni, takut pulak kena saman. Sedangkan ibu bapa yang hendak rotan anaknya sendiri pun boleh didakwa, inikan pula aku nak merotan anak orang hahaha..

Adios..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...