Tuesday, February 12, 2013

Isyarat Lucah Kepada DYMM Raja Permaisuri Agong

KESAN AJARAN ANWAR IBRAHIM, PAS, PKR & DAP: Sewaktu rombongan DYMM Raja Permaisuri Agong berada di Terminal Perlepasan LTAB Bayan Lepas, seorang lelaki Cina - LEONG PEI KOE telah menunjukkan ISYARAT LUCAH kepada kenderaan DYMM RAJA PERMAISURI AGONG. ASP Mohd Fakharuddin - Pengawal Pengiring telah merapatinya utk memberikan amaran yang dia boleh ditahan di bawah Seksyen 294 (a) KK. Bagaimanapun, lelaki Cina itu mencabar menangkapnya dan berkata "di Pulau Pinang, POLIS MELAYU TIDAK ADA KUASA kerana Pulau Pinang adalah HAK MILIK CINA" sambil terus memberikan ISYARAT LUCAH!

Nama: LEONG PEI KOE. Alamat: C18-18-9, Serina Bay, Sungai Pinang, Pulau Pinang. No. Kad Pengenalan: 840718-10-5015 Umur: 29 tahun Kerja: Quality Surveyor di sebuah kilang di Singapura Pendidikan: Bsc Degree Building Economic and QS di Heriot Walt University Scotland UK.

Bukan aku kata DYMM tu maksum macam Nabi hingga tak boleh disentuh, ini berkaitan dengan rasa hormat dan prinsip sebagai warganegara. Jika agak agak tak boleh nak ikut lunas dan ras ras sebagai warganegara Malaysia, mamat cina tu boleh blah duduk negara lain. Dasar tak sedar di untung! Yang Perkasa, Pekida dan Pemuda UMNO pun senyappppp je apahal?

Puiii..apa pun tak boleh!

Sent by Samsung Galaxy Note

1 comment:

GeloraHatiMuda said...

asalamualaikum bro... harap lu sihat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...