Tuesday, August 21, 2012

18SX - PETUA PANJANGKAN "BARANG" DAN TAHAN LAMA


Petua Zakar Besar dan Panjang

Semasa zakar masih lembik, pegang dan tarik kepala zakar ke bawah antara kedua belah kaki -tarik ke sebelah kiri dan tahan selama lebih kurang 5 minit iaitu sebanyak 3 kali sehari ( apabila mandi pagi, tengahari dan petang ) nescaya dapat membantu membesar saiz, memanjang dan menguatkan serta mengeraskan zakar anda. Cubalah.

( kalau nak lebih kuat, gantungkan batu lesung kat kepala dia tu, biorkan dia terbuai buai hahaha..)

Petua Lelaki Lambat Keluar Air Mani/Lambat Klimaks

Kalau anda seorang yang selalu cepat keluar air mani ketika bersetubuh cubalah petua ini, anda akan nikmati sendiri.Petuanya bila saja rasa air mani itu keluar tariklah nafas anda sepanjang yang anda mampu dan bila ada rasa nak keluar lagi tarik lagi nafas semampu yang anda boleh dan lakukan hingga seterusnya.. Insyallah anda akan dapat menikmati persetubuhan yang lebih panjang.

(lau tak cukup lama jugak, anda tarik nafas dan jgn lepas lepas..memang terbaik dan selama lamanya lah tak keluar hehehe..korang lah yang terkeluar dari dunia yang fana ni..)

Petua Zakar Tahan Lama


Untuk menambahkan power semasa bersetubuh di mana sila amalkan petua berikut;-

1. Kalau nak buang air besar jangan seiring dgn air kecil.Oleh itu kalau nak buang air besar maka air kecil

harus ditahan dan tarik nafas,sebegitu juga sebaliknya. Yang penting jangan buang kedua2 air sekali.

2. Amalkan dikepalkan besar ibu jari nasi dan telan semasa hendak mula makan.

( itu kalau sebesar ibu jari, cube korang try kepal sebesar penumbuk lak tengok hahaha..lagi power lah kut..)

Ashamsuri : By the way, petua ni boleh diamalkan..Yang font merah tu aku saje je tambah perisa. Korang kalau bab bab menguatkan dot dot dot dan cerita cerita dalam kain, laju jer minatnya ek. Selamat Hari Raya.

Sumber : Biaqpila

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...