Friday, August 3, 2012

Tahniah Lee Chong Wei

Tahniah Lee Chong Wei yang layak ke perlawanan akhir badminton Olimpik untuk bertemu Lin Dan..kurang kurang dah tentu ada pingat..takde la Shabery Chik dan rombongan bawak pulang telur dari London.

Malas aku nak dengar alasan alasan mencari pengalaman atau pun sekadar berpuas hati jika dapat pecahkan rekod kebangsaan..puiiii..rekod kebangsaan ko pulun kat sukan sea atau sukma la der..bukan d olimpik..banyak dah duit spent untuk Program Road to London ni..

Anyway, aku suka ekspresi Chong Wei lepas menang tadi..u deserved it bro..u are truely Malaysian..we are proud of you..good luck tomorrow..


Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...