Tuesday, November 22, 2011

Tahniah Harimau Malaya..


Tahniah daripada seluruh rakyat Malaysia kepada pasukan bolasepak Malaysia yang berjaya mempertahankan pingat emas bolasepak Sukan Sea bagi edisi kali ini. Lebih manis lagi kemenangan ini dilakarkan di Stadium Gelora Bung Karno yang mendiamkan hampir 90ribu penonton mereka dan berjuta - juta lagi rakyat Indonesia yang daripada awal sudah biadap serta memprovokasi para pemain.

Game malam tadi memang mendebarkan dari saat awal hinggalah ke detik terahkir. Walaupun secara peribadi aku sangat sangat berbulu dengan Fakri Sarani tu, tapi aku tak kisahlah asalkan happy ending hehehe..yang penting Indon kalah..Mampus dia orang..Jenis tak reti diuntung..Dah la ramai rakyat mereka yang kita bagi peluang cari rezeki di sini atleast respek lah sikit bila time lagu Negaraku tu.Indonesia senyap hahahah..baik korang main congkak jer la..korang tak layak main bola..

Dan pertama kali jugak lah andainya ditakdirkan kalah semalam, aku akan berpuas hati pasal tempo permainan sangat sangat menarik dan laju. ternyata Malaysia boleh bermain bola..BRAVO MALAYSIA. MALAYSIA BOLEH. TERIMA KASIH..

                           Garuda Cenonet yang dibaham Harimau Malaya

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...