Monday, August 10, 2015

DAP DIFASA TERAKHIR MENGHANCURKAN MELAYU DENGAN TEKTIK YANG DIGUNAKAN BRITISH!

BANGSA MELAYU TIDAK BOLEH DILAYAN KEJAM.
Belanda dan Inggeris telah belajar dari kegagalan Portugis.Setelah mempelajari karakter bangsa Melayu, maka tahulah mereka bahawa ORANG-ORANG MELAYU LEBIH SUKAKAN DIPLOMASI DARI KEKERASAN. Sebab itu Inggeris lebih ‘beradab’ melayan bangsa Melayu di Tanah Melayu berbanding bangsa-bangsa lain di jajahan-jajahan lain.
Melayu nampaknya lebih di’manjakan’ Inggeris terutama golongan bangsawan, para kerabat diraja dan sultan-sultan. Peristiwa pemberontakan ke atas J.W.W Birch di Perak amat-amat mengajar British supaya menghantar Residen yang memahami karakter orang Melayu. Sebab itu Hugh Low dihantar menggantikan J.W.W Birch merupakan seorang yang telah sedia mengkaji sensitiviti orang Melayu.
 
KINI DAP TELAH MENDAPAT CARANYA SEPERTIMANA BRITISH DAN BELANDA MENIPU MELAYU


Puak-puak DAP turun naik ke surau dan masjid kononnya untuk mengeratkan silatrulrahim dan pemberian tanda `kasih sayangnya' kepada orang Islam pada bulan Ramadan sedangkan bulan-bulan sebelumnya setiap detik, saat sentiasa menghina, mencaci dan mempersendakan Islam dan umatnya. Maka tersenyum lebarlah Tok Siak serta Tok Imam menerima sumbangan dari cina-cina kiasu tersebut tanpa sedar DAP secara jelas mempunyai pendirian menolak samasekali Malaysia sebagai sebuah negara Islam dan kuasa orang Melayu.
Strategi ini cukup sinonim dengan Lim Kuan Yew dan LKS anak beranak yang hanya menyambung `legasi warisan penipuan PAP' untuk raih sokongan orang Melayu itu. Lepas dapat sokongan PAP terus hanyak orang Melayu sampai tidak dapat bangkit lagi. `Legasi warisan LKY' inila pula dipergunakan kepada umat islam kini . Tengoklah lepas bulan puasa ini akan bermulalah `wajah-wajah' asal DAP yang sebenar. Dalam Islam `Syaiton dikurung dalam bulan yang mulia ini TETAPI `syaitoon DAP' di dunia akan tetap mencari jalan untuk menghancurkan Islam.
Hakikatnya Inilah Kebenaran Yang Sedang Bangsa Melayu Sedang Lalui.  

Mereka menggunakan Melayu "BANGSAT" yang tamak halobakan kuasa untuk memjatuhkan Melayu sendiri. DAP akan mengutip pengkianat-pengkianat Melayu yang terbuang sepantas kilat untuk dijadikan barua-barua mereka. Contohnya GENG 18. Ketika dalam PAS kemana sahaja memaki hamun dan ada antaranya yang mengkafirkan UMNO. Kini setelah terbuang PAS pula yang disalahkan kerana mengamalkan politik Kafir-mengkafir. Ramai lagi orang seperti mereka ini yang ditaja dan dipelihara oleh DAP. Sekarangini pula mereka menaja PASMA hanya semata-mata untuk menghancurkan PAS. Percayalah Kuasa ALLah swt itu lebih hebat dari Kuasa Kafirun dan yang bersekutu dengan mereka.

SEOGA ALLAH MENJAUHI DIRI KITA DARIPADA MANUSIA YANG MENGKHIANATI UGAMA BANGSA DAN TANAH AIRNYA DAN MINTA ALLAH MUSNAHKAN MEREKA. 
بسم الله الرحمن الرحيم
بِسْمِ اللهِ الشَّافِيْ, بِسْمِ اللهِ الْكَافِيْ, بِسْمِ اللهِ الْمَعَافِيْ, بِسْمِ اللهِ الْوَافِيْ, بِسْمِ اللهِ رَبِّ السَّمَوَاتِ وَالْاَرْضِ, بِسْمِ اللهِ الَّذِيْ لَاَيُضّرُمَعَ اَسْمِهِ شَيْءٌ فِي الْاَرْضِ وَلَاَ فِيْ السَّمَاءِ وَهُوَ السَّمِيْعُ الْعَلِيْمُ
(3X BISMILLAH TUJUH)

يَا مَكَسَلْمِينَا, تَمْلِيْخَا, مَرْطُوْنُسْ, سَارِبُوْنُسْ, ذُوْنَوَانُسْ, نَيْنُوْنُسْ, فَلْيَسْتَطْيُوْنُسْ, قِطْمِيرْ, بِرَحْمَتِكَ يـَـــــــا أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
(3X BACAAN)


اِلَى حَضَرَةٍ شَيِغْ سَبْعَةٌ وَثَامِنُهُمْ كَلْبُهُمْ شَيْءٌ لِلَّهِ لَهُمُ الْفَاتِحَهْ
(3X BACAAN)
Hadiahkan Al-Fatihah kepada Ashabul Kahfi
 (1x AL-FATIHAH)

قُلْ إِنَّمَا أَنَا بَشَرٌ مِّثْلُكُمْ يُوحَىٰ إِلَيَّ أَنَّمَا إِلَـٰهُكُمْ إِلَـٰهٌ وَاحِدٌ ۖ فَمَن كَانَ يَرْجُو لِقَـــــاءَ رَبِّهِ فَلْيَعْمَلْ عَمَلًا صَالِحًا وَلَا يُشْرِكْ بِعِبَادَةِ رَبِّهِ أَحَدًا.
(QS. Al-Kahfi 18:110)

(1x BACAAN)
Ya Allah...... 
Kau hancurkanlah Para Pengkhianat Islamelayu ini seperti mana Engkau hancurkan Tentera-Tentera Ahzab. Engkau siksalah Batin mereka seperti mana mereka menyusahkan kamidan Agama Mu. Engkau susahkan kehidupan mereka dan Enkau jadikanlah mereka manusia yang hina seperti mana mereka MENGHINA Rasulullah dan Ugama Mu ya Allah. Engkau berilah KEMENANGAN kepada Islam sejati yang tidak tunduk kepada KAFIRUN sebagaimana Engkau memberi KEMENANGAN kepada Para Nabi Mu dan sekiranya hati mereka masih ada lagi sifat SAYANGKAN pada Islam dan tidak percaya kepada KAFIRUN, maka .....Engkau terbalikkanlah hati mereka kepada Islam. Sesungguhnya Enkaulah yang Maha mengentahui lagi Maha Bijaksana.......aminnnn.  
13 Mei Tidak Lagi "MENGGERUNKAN" DA P 

GERAKAN DAP makin melampau dan mereka sedang hebat mengambil kesempatan di atas kemelut yang sedang melanda bangsa Melayu dan partai-parti yang bertunjangkan kekuatan orang-orang Melayu malah mereka sudah terlalu jauh dengan mempunyai keberanian luar biasa menyerang kedudukan orang-orang Melayu serta agama Islam di negara ini.
KERAKYATAN - Pemimpin Melayu MENEYESAL 

Mereka bagaikan sedar Melayu sudah hilang kekuatan,sudah mundur semangat sahsiah serta jati diri sebagai orang Melayu yang dikatakan tuan kepada negara ini dan kerana itu mereka mula mencorakkan politik mereka apatah lagi bila ada sebahagian kelompok Melayu yang turut serta mempersetujui segala gerakan yang sedang mereka lakukan ketika ini.

DAP sudah tidak segan silu atau malu alah bila mereka menyerang institusi Beraja,kedudukan istimewa orang-orang Melayu, agama Islam sebagai agama rasmi negara ini dan DAP berselindung disebalik dua tiga kerat Melayu yang semakin lupa diri serta asal usul mereka menubuhkan Sekolah Demokrasi DAP yang ditunjang oleh orang-orang Melyu sendiri.

Mereka ini sanggup jadi alat,jadi barua,jadi perkakas dan tali barut DAP demi memungkinkan cita-cita DAP untuk berkuasa di Malaysia terlaksana. Corak serangan DAP ini bagaikan mahu mengundang secara sukarela penentangan orang-orang Melayu terhadap gerakan mereka dan mereka bagaikan bersedia untuk menerima apa sahaja balasan dari apa yang sedang mereka usahakan ini termasuklah mengulangi kembali Tragedi Berdarah 13 Mei.

Orang-orang Melayu tidak boleh lagi bersandar kepada penentangan ala 13 Mei kerana sekiranya berulang kembali, kita pasti kemelut ini akan diturutcampur oleh kuasa-kuasa besar lain yang akan datang ke negara ini untuk menjarah kembali dan pasti kepimpinan negara akan bertukar tangan apabila negara-negara luar campurtangan dengan kemelut yang sengaja dicetuskan oleh parti chauvinis Cina DAP ini. Kita percaya gerakan yang sedang mereka lakukan ini bukan kerana mereka DAP semata-mata tetapi amat yakin gerakan yang sedang dirangsang ghairah oleh DAP ini bersumberkan daripada negara luar yang tidak senang dengan pemerintahan yang ada sekarang ini.

Mereka melihat DAP adalah satu-satunya parti yang mereka boleh perkudakan demi memecahbelahkan Melayu dan memberi jaminan sekiranya timbul penentangan terhadap gerakan ini hingga terjadi peristiwa berdah,mereka bersedia pada bila-bila masa untuk membantu DAP mencapai cita-cita menubuhkan kerajaan sebagaimana di Singapura. Ketika itu Melayu sudah hilang bisanya dan melayu akhirnya menjadi seperti Pak Kadok yang menang sorak tapi kampungnya tergadai.

Gerakan DAP ini lebih kurang sama dengan gerakan Yahudi yang mahu menawan Palestine dan atas sifat bangsa pendatang, DAP akan cuba mencari serta mencuti tanah orang lain yang akhirnya akan mereka akui bahawa itu tanah mereka walaupun hasilnya datang dari bentuk pencurian yang begitu terancang. Nama-nama Melayu yang ada dalam DAP adalah melayu yang terlalu kecil jiwanya,yang mudah disogok dengan wang ringgit dan jawatan sedangkan tugasmereka hanyalah memecahbelahkan melayu untuk memudahkan mereka bertapak dan bila terlaksana cita-cita jahat DAP ini, anak-anak melayu yang bangga bertuankan DAP hanya akan kekal sebagai kain basahan semata-mata.

Kebelakangan ini orang-orang Melayu seakan dibuai persona oleh gerakan DAP bila mereka begitu terbuka memberi peluang kepada pemimpin DAP yang disanjung bila bersongkok,berkopiah malah memberikan ruang kepada pemimpin-pemimpin Cina untuk turut serta memasuki masjid hingga ke ruang mimbar bagi memberikan tazkirah.Kebodohan orang-orang Melayu sedang diperalatkan oleh Cina-Cina DAP ini.

TALIBARUT - Tersenyum sebelum anak cucu MENANGIS
Orang-orang Melayu menyanjungi DAP yang kononnya mereka lihat semakin dekat dengan Islam namun tanpa mereka sedar DAP sedang membutakan segala mata hati orang-orang Melayu kononnya untuk mereka dilihat lebih baik dari UMNO ataupun PAS sedangkan pada hakikatnya pada setiap masa dan ketika DAP secara perlahan-lahan sedang merobohkan benteng iman orang-orang Melayu.  

Kita tidak menduga semudah itu orang-orang Melayu lupa sejarah DAP, lupa konsep Malaysia Malaysian yang DAP perjuangkan dari dulu,kini dan selamanya dan kita tidak menduga sama sekali betapa begitu mudahnya orang-orang Melayu ditipu dan diperdaya oleh DAP hanya kerana membaca sejarah Khalifah-Khalifah Islam yang dididoikan oleh DAP kononnya itu teras pentadbiran mereka.Tak sangka masih ramai lagi Melayu yang bodoh rupanya

Zulhazmi Sharif menunjukkan borang menyertai DAP bersama Shefura Osman. – Gambar Facebook, 2 Julai, 2015.
 Selepas seorang aktivis parti meninggalkan PAS dan menyertai DAP 2 minggu lalu, seorang lagi aktivis, Zulhazmi Sharif, mengambil tindakan serupa hari ini. Keputusan itu diambil kurang sebulan selepas Muktamar PAS awal bulan lepas meluluskan usul memutuskan hubungan dengan DAP.
Mengumumkan keputusannya di media sosial semalam, Zulhazmi berkata beliau akan menyerahkan borang keahlian menyertai DAP pada satu majlis hari ini.

"InsyaAllah kalau tak ada apa-apa, esok akan serah borang dalam majlis berbuka puasa bersama seorang ahli Parlimen DAP," tulis peguam itu di laman Facebooknya semalam sambil menunjukkan borang permohonan menjadi ahli DAP.Pencadang kepada permohonan itu adalah Syefura Osman, lebih dikenali sebagai Rara, gadis Melayu yang juga ahli DAP.

Sebelum ini, bekas aktivis Pemuda PAS, Sheikh Omar Ali menyertai DAP kerana kecewa sikap sebahagian pemimpin PAS yang lebih gemar menjadikan parti Islam itu "eksklusif" dan berterusan dengan polemik lama yang dikitar semula.Beliau juga meletakkan faktor "pembersihan etnik" pada pemilihan parti awal bulan lepas sebagai mendorong keputusan meninggalkan PAS.

Zulhazmi kini merupakan penasihat undang-undang PasMa, kumpulan pendesak serpihan PAS yang mahu parti Islam itu terus kekal dengan Pakatan Rakyat (PR). Dua tahun lalu, Zulhazmi bertanding merebut kerusi ketua Pemuda PAS dalam pertandingan tiga penjuru antara beliau, Suhaizan Kaiat dan Kamaruzaman Mohamad, namun tewas.

Beliau mula terkenal apabila menjadi peguam kepada Kempen Anti Saman Ekor (Kase) yang ditubuhkan ketua penerangan PAS ketika itu, Datuk Mahfuz Omar.


sumber : WAJABANGSA

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...