Tuesday, June 26, 2012

Gambar Gendang Perang! Kah Kah Kah...


Gambar ni aku cilok dari satu member blogger..ntah kenapa dalam banyak2 yang dia post, gambar ni yang paling menarik sekali..sama ada sebab keyakinan DS Najb atau lebih yakinnya DS Hishamuddin hahaha..tapi kalau di buat skrip, mcm2 ayat boleh dimasukkan..hahahaha..

Najib : we are confident winning 14 - 0 in GE13..
Hishamuddin : Hahahahahaha..hahahahahaha..hahahahahaha..

kome pikior ler kenapa dia gelak kuat..sama ada benar2 yakin, atau sebab dia geli hati dengar Najib beretorik lagi..coz yang mcm nak mati buat kerja sekarang ni cume Najib dengan Muhyiddin jer..yang lain lain aku tengok, aper pun tak boleh..

3 comments:

Hati Muda said...

bukan idea wa bro.. wa ni kan pakar copy paste. hahaha!
Gua ingat nak balik Prk. Ada org nak jual tanah murah2 kasi info bro.

Hati Muda said...

bukan idea wa bro.. wa ni kan pakar copy paste. hahaha!
Gua ingat nak balik Prk. Ada org nak jual tanah murah2 kasi info bro.

ASHAMSURI said...

wa xkira lah idea sape pun, janji wa copy dr blog lu hehe..lu mau tanah area mana? nanti wa tgok2kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...