Wednesday, April 18, 2012

Shafie Pulak Dah..Bagus! Bagus!

Lom abih masalah NFC Kak Jat, ni dah timbul pulak hal Shafie Afdal..huhu..betul atau idak, aku pun tak pasti. tapi dah banyak lah blog2 rakan pembangkang yang menibai dan memceritakan hal ni..korang nak tahu, korang search sendirilah..aku malas nak publish..

cuma aku harap DS Shafie leh tampil segera buat penjelasan. Jangan biarkan isu ni nak melarat larat baru nak komen. Kena settle down segera jika ia tidak benar. Kata tok nenek aku dulu, orang melayu ni kalau diam, tandanya setuju.

Dekat dekat nak PRU ni jangan biarkan isu macam ni jadi beban pada parti. Akar umbi kerja macam nak mati kat bawah ni bagi parti jadi kuat, agar boleh menang bergaya tapi lau pemimpin semua bergaya dengan bermacam macam isu, esok esok kita tangguh lah sama sama kesannya. Rakyat tidak bodoh, tapi kita selalu buat tindakan tindakan bodoh..

2 comments:

Hati Muda said...

wa penat belasah mamak bangsa sendiri buat taik. pungkok la wei!

ASHAMSURI said...

ni mesti fitnah je ni bro hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...